Strategia- ja OKR-konsultti

Yli 20 vuoden ura johtamisessa on valmentanut minut tähän rooliin.

– Henri Sora

Strategy + OKRs = Results

Toimin riippumattomana konsulttina. Yli 20 vuoden ura johtamisessa on valmentanut minut tähän rooliin. Viimeisimmät tärkeät roolit johtamisen suhteen ovat olleet Labroxin toimitusjohtaja ja Ambientian operatiivinen johtaja. LinkedIn-profiili kertoo tarinastani hieman lisää.

OKR-malli

Kiinnostava käännekohta omalle tekemiselle on, kun kirjoitimme Juuso Hämäläisen kanssa ensimmäisen suomenkielisen kirjan Objectives and Key Results eli OKR-mallista nimeltä Strategia arkeen OKR-mallilla.

Kirja on saanut hyvän vastaanoton ja monta yritystä on aloittanut sen avulla oman OKR-mallin käyttöönottonsa. Sen seurauksena aloin saada kyselyjä muiden yritysten OKR-mallin käyttöönotossa.

Pystyn erityisesti auttamaan yrityksiä

  • strategisessa johtamisessa,
  • OKR-mallin käyttöönotossa,
  • kasvun johtamisessa ja
  • erilaisissa digitalisaatioon liittyvissä hankkeissa.

Strategia arkeen OKR-mallilla

Strategia arkeen OKR-mallilla on hyvin käytännönläheinen kirja Objectives and Key Results -tavoitejohtamismallista ja muutosjohtamisesta sekä viestinnästä. Kirja on ensimmäinen suomeksi OKR-mallista kirjoitettu teos.

Kirjan ovat kirjoittaneet Juuso Hämäläinen ja Henri SoraElisa Heikura on toiminut kirjoitusprojektin päätoimittajana pitäen Juuson ja Henrin aikataulussa ja tulkinnut tekstejä suomeksi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä kirjoittelemalla meili osoitteeseen sora@iki.fi, kun haluat keskustella näistä asioista.