Strategia- ja OKR-konsultti

Toimin riippumattomana konsulttina. Yli 20 vuoden ura johtamisessa on valmentanut minut tähän rooliin. Viimeisimmät tärkeät roolit johtamisen suhteen ovat olleet Labroxin toimitusjohtaja ja Ambientian operatiivinen johtaja. LinkedIn-profiili kertoo tarinastani hieman lisää.

Kiinnostava käännekohta omalle tekemiselle on, kun kirjoitimme Juuso Hämäläisen kanssa ensimmäisen suomenkielisen kirjan Objectives and Key Results eli OKR-mallista nimeltä Strategia arkeen OKR-mallilla. Kirja on saanut hyvän vastaanoton ja monta yritystä on aloittanut sen avulla oman OKR-mallin käyttöönottonsa. Sen seurauksena aloin saada kyselyjä muiden yritysten OKR-mallin käyttöönotossa.

Pystyn erityisesti auttamaan yrityksiä

  • strategisessa johtamisessa,
  • OKR-mallin käyttöönotossa,
  • kasvun johtamisessa ja
  • erilaisissa digitalisaatioon liittyvissä hankkeissa.

Ota yhteyttä kirjoittelemalla meili osoitteeseen sora@iki.fi, kun haluat keskustella näistä asioista.